Don L. Kulttuurialan Konsulttipalvelut

DON L on markkinointiin, viestintään ja kulttuurialaan erikoistunut yritys Ridankylässä, Kokkolan kupeessa. DON L:n toiminnan ytimessä ovat suunnittelu, konsultointi ja koulutus, asiakas- ja kohderyhmäkohtaisesti räätälöidyt koulutuspaketit ja workshopit oppilaitoksille ja yrityksille mm. kulttuuriyrittäjyydestä, tuotteistamisesta, viestinnän eri osatekijöiden suunnittelusta, asiakaspalvelusta, kohderyhmä- ja mediavalinnasta, brändin rakentamisesta, kanta- asiakasmarkkinoinnista tai esimerkiksi asiakaslehden suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi DON L suunnittelee, tuottaa ja toimittaa erilaisia julkaisuja, multimedia- ja video-ohjelmia, tv-spotteja ja mainontaa.

DON L:n suosittuja 1-5 op:n arvoisia kulttuurialan yrittäjyyden ja tuotteistamisen kursseja järjestetään vuosittain mm. Keski-Pohjanmaan, Tampereen ja Seinäjoen ammattikorkeakouluissa, Turun yliopiston Porin yksikössä sekä räätälöityinä pistekursseina muissa oppilaitoksissa, EU-hankkeissa, yrityksissä ja yhteisöissä.

Don L:n toinen puoli on pyhitetty kulttuurille. Osaajapankissa on pätevä ammattilainen lähes mihin tahansa kulttuuri- tai viestintäalan projektiin: muusikoita ja kokoonpanoja klassisesta pelimannimusaan, haetarijatsista lapualais-amerikkalaiseen, kapellimestareita, teatteriohjaajia, näyttelijöitä, juontajia, puvustajia, stagemanageri, valosuunnittelijoita, graafikoita, sarjakuvapiirtäjiä, käsikirjoittajia, toimittajia, kielenkääntäjiä, soitinrakentajia, video- ja valokuvaajia, multimediaosaajia, kouluttajia. Ja laulua irtoaa myös Don Laredolta.

Don L.

Taustaltani olen copywriter/kampanjasuunnittelija, toimittaja ja tiedottaja. Olen ollut mukana luovuuden bisneksissä vuodesta 1977 alkaen. Tämä tarkoittaa, että teorioiden sijasta tarjoan asiakkailleni ja koulutettavilleni käytännössä koeteltuja, toimivia ratkaisuja, jotka on päivitetty tämän päivän ja huomisen tarpeisiin.

Kiitos mielenkiinnostasi. Tiedät nyt, minkä sortin miehiä sitä ollaan ja mistä minut löydät. Nähdään.

Lauri Tuomi-Nikula, viestintäkonsultti

DON L
Ridantie 860
68999 Kokkola
Finland
GSM: 0400-674324
lauri@tuomi-nikula.com